Помер один з учасників легендарного гурту AC/DC

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Помер перший барабанщик культового гурту AC/DC Колін Берджесс. Австралійський музикант помер 16 грудня, у віці 77 років. Що про це відомо - розповідаємо нижче в матеріалі.

Берджесс був учасником оригінального складу AC/DC, заснованого 1973 року. Він грав разом із братами-гітаристами Ангусом і Малкольмом Янгом, співаком Дейвом Евансом і басистом Ларрі Ван Крідтом. У 1988 році Колін Берджесс та інші учасники гурту були введені в австралійський Зал слави ARIA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про смерть учасника легендарного гурту повідомило видання TMZ з посиланням на Facebook. Причина смерті Берджесса поки що не розголошується. Однак нинішній колектив AC/DC уже прокоментував сумні новини. Музиканти наголосили, що їм прикро було дізнатися про це, адже Колін Берджесс - один із тих, хто вивів гурт до світової слави.

Дуже сумно чути про смерть Коліна Берджесса. Він був нашим першим барабанщиком і дуже шанованим музикантом. Щасливі спогади, грай рок у світі, Коліне,

- прокоментували учасники AC/DC новину про смерть барабанщика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше експерти судово-медичної експертизи виявили, через що помер Меттью Перрі. В організмі зірки шукали сліди наркотиків, адже припускали, що він міг повернутися до вживання заборонених речовин.