Онкохвора Шеннен Доерті розлучилася з чоловіком, який зізнався що вже два роки зраджував їй

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома американська акторка, зірка серіалу "Всі жінки - відьми" та "Беверлі Гіллз" Шеннен Доерті шокувала відвертим зізнанням про розлучення зі своїм чоловіком Куртом Ісваринко. Як виявилося, знаменитість розірвала стосунки з Куртом ще в квітні цього року.

До речі, пара прожила разом 14 щасливих років, однак корабель кохання все таки дав пробоїну. Як виявилося, обранець Доерті виявився зрадником. Останні два роки шлюбу він мав стосунки з іншою жінкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом, у житті жінки сталася драма, яку і ворогу не побажаєш. Про зраду чоловіка Шеннен дізналася тоді, коли була на межі між життям та смертю, а саме перед операцією на мозковій пухлині. Вона не змогла пробачити зраду і подала на розлучення.

Я пішла на цю операцію рано вранці і прийшла після того, як дізналася, що мій шлюб по суті розпався, що мій чоловік мав роман протягом двох років. Він не пішов на операцію, хоча будучи цілком точною, він хотів піти, я не могла піти на операцію разом з ним. Я відчувала себе такою зрадженою,

- розповіла Доерті,  пише  People.

Онкохвора Шеннен Доерті розлучилася з чоловіком, який зізнався що вже два роки зраджував їй - фото №1

Ба більше, 52-річна знаменитість навіть зустрічалася із розлучницею, аби з'ясувати декілька моментів, що проллють світло на всю правду. Як підсумок, Доерті говорить, що теж винна у тому, що їх шлюб розпався. Вона зазначила, що свою лепту у це внесла і її хвороба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка серіалу "Всі жінки відьми" зізналася, що її 4 стадія раку прогресує. Шеннен Доерті вже 8 років бореться з недугом.