"Крапка, напевно поки що не поставиться": Ексдружина Остапчука розповіла, на якій стадії перебуває їх епопея з поділом будинку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишня дружина  епатажного та скандального шоумена Володимира Остапчука юрист Христина Горняк, яка ділить з екскоханим спільний заміський будинок, розповіла, на якій стадії знаходиться їхній спір відносно оселі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Христина розповіла в інтерв'ю ютуб-каналу  "Люкс ФМ". Зокрема, Горняк розкрила, чи вдалося їм з Остапчуком дійти спільного знаменника у цьому питанні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, як виявилося справа колишнього подружжя ще далека до логічного вирішення. 37-річна Христина повідомила:

Крапка, напевно поки що не поставиться. Бо крапка ставиться тоді, коли люди прийняли спільне рішення. Цей будинок ми будували разом в шлюбі і на жаль поки що в нас спір є щодо нього.

"Крапка, напевно поки що не поставиться": Ексдружина Остапчука розповіла, на якій стадії перебуває їх епопея з поділом будинку (ВІДЕО) - фото №1

Окрім того, Горняк наголосила на тому, що вони з Остапчуком разом облаштовували свою оселю. Жінка навіть кинула дотепний жарт про те, що вона не зможе стати утриманкою.

Ми його разом будували, у нас був розподілений бюджет, хто за що платить. Тобто знаєш, хоч я і кажу, що я хочу бути утриманкою, але поки що не була. Я завжди працювала, працюю, буду працювати і завжди спокійно можу, не знаю, годувати нас, купувати продукти, оплачувати, тобто був розподілений бюджет,

- зазначила колишня шоумена.

Друга сторона вважає, що мені нічого не потрібно віддати з цього будинку. Робить там вже ремонт, наскільки я знаю. Я б і не знала, якби мені не скидували це постійно в Instagram, як вони там обирають щось,

- підсумувала Горняк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Остапчука виконала палкий танець на честь свого дня народження. Підписники мікроблогу Христини також не залишилися осторонь й залишили багато теплих слів та привітань з її новим роком життя.