Популярна співачка, яка "танцює гопака", вперше стала мамою та розчулила фото з крихіткою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Виконавиця Юлія Лущинська, відома завдяки пісні "Гопак" , народила дитину! Молода артистка вперше стала мамою і вже поділилася кадрами з пологового будинку. Що відомо про її стан - розповідаємо на HOCHU.ua!

Наприкінці цього літа співачка оригінально повідомила про вагітність , а відтоді тішила підписників не тільки контентом про свою кар'єру, а й подробицями про те, як протікає її вагітність. У цей період, до слова, на Юлію Лущинську обрушилося чимало хейту через її пісню "Гопак", яку в народі назвали чи не головною шароварщиною цього року. Ба більше, дівчина зізнавалася, що часто ця критика переходила особисті межі та відбивалася на її стані .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж днями у своєму Instagram Юля порадувала підписників радісною новиною. Минулої суботи, 16 грудня, вона вперше стала мамою. У співачки народилася донька, ім'я якої молоді батьки поки не стали розголошувати. За словами артистки, останній тиждень до пологів був для неї вкрай важким, проте зараз вона вже відновлює свої сили та приділяє всю свою увагу малятку.

16.12.2023 о 17:55 з'явився наш Всесвіт
3500 кг
54 см,

- коротко підписала публікацію Юлія Лущинська.

Популярна співачка, яка "танцює гопака", вперше стала мамою та розчулила фото з крихіткою - фото №1
Фото: instagram.com/julia_lushchinska
Популярна співачка, яка "танцює гопака", вперше стала мамою та розчулила фото з крихіткою - фото №2
Фото: instagram.com/julia_lushchinska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше виконавиця хіта "Гопак" здивувала відвертими кадрами. Юлія Лущинська зробила незвичайну фотосесію на останньому триместрі вагітності.