Трималися за руки, попри всі негаразди: Сильвестр Сталлоне вийшов у світ разом з дружиною (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сильвестр Сталлоне, який раніше зійшовся у двобої зі своїм фанатом Папою Римським, вийшов у світ з дружиною. Який вигляд мало зіркове подружжя - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Минулого року актор Сильвестр Сталлоне та його дружина Дженніфер Флавін приголомшили прихильників новиною про своє розлучення. Подружжя вирішило розійтися після 25 років шлюбу. Та згодом їм вдалося налагодити стосунки і сьогодні вони знову з’являються разом на різних заходах.

Так, днями вони відвідали вечірку з нагоди відкриття нового готелю Fontainebleau у Лас-Вегасі. Вони мали щасливий вигляд та трималися за руки, позуючи перед камерами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Варто зазначити, що їхні вбрання відмінно гармоніювали між собою. Сильвестр одягнув двобортний костюм, білу сорочку з синіми ґудзиками, краватку-метелик та туфлі на шнурках. А його дружина вражала образом у чорній шовковій сукні на тонких бретелях та з глибоким декольте. Доповнювали образ жінки коштовні прикраси - сережки та браслет. Своє волосся вона уклала в елегантну зачіску та зробила легкий вечірній макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що цей захід у Лас-Вегасі також відвідала й Діта фон Тіз. Вона вбралася у трендову сукню з паєтками, яку доповнював обідок з келихом. Більше про образ знаменитості розповідаємо у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images