Періс Гілтон показала мініатюрну срібну сукню-“дзвоник”: колись вона була дуже популярною (ФОТО, ВІДЕО)

Ікони стилю
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Світська левиця Періс Гілтон, яка нещодавно заявила про народження другої дитини , потішила прихильників новим яскравим новорічним вбранням. Детальніше про образ знаменитості розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Світська левиця Періс Гілтон обожнює хизуватися перед прихильниками яскравими образами, особливо в рожевих відтінках. Та цього разу знаменитість продемонструвала новорічний лук. Про це пише РБК-Україна.

Так, днями Періс відвідала KIIS FM's iHeartRadio Jingle Ball 2023 у срібній сукні у формі “дзвіночок”. Колись такі сукні та спідниці були дуже модними, тож не дивно, що знаменитість вирішила повернутись до цього стилю. Вбрання було обліплене зірочками, через що Гілтон була схожа на новорічну ялинку. Доповнювали образ срібні туфлі на підборах та окуляри від сонця. Своє біляве волосся зірка зібрала у високий хвіст, попередньо накрутивши локони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Також у ТікТок Періс виклала коротке відео, на якому демонструє свій образ з різних сторін.

@parishilton I had a blast at @iHeartRadio’s Jingle Ball! ❄️ Celebrating Sliv-mas all winter long! #Slivmas #ThatsHot ♬ original sound - ᴍᴜʟᴛɪ ꜰᴀɴᴅᴏᴍ ᴇᴅɪᴛꜱ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Періс Гілтон вразила фотосесією із 10-місячним сином. За словами зірки, в неї залежність від дитячих костюмів.

Фото: Getty Images