"Мене дуже змінив Вова": молода дружина Остапчука підбила підсумки свого першого року шлюбу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка та за сумісництвом дружина скандального шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка спровокувала чутки про свою вагітність, підбила підсумки першого спільного року життя з Володимиром. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 23-річна Катерина зізналася, в який бік її змінив Володимир. Про це селебритіс повідомила у себе в Instagram-Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, дівчина заявила, що її обранець дуже вплинув на її світогляд. Тепер Катя не боїться публічно виступати. Також Полтавська менше звертає увагу на осуд сторонніх осіб.

Мене дуже змінив Вова. Я стала більш відкритою до публічних заходів. Мене зараз набагато менше хвилює думка інших людей. Я стала більш ніжною і впевненою у собі. Я більше не заганяюся з приводу харчування. Я прийняла своє тіло (ну майже),

- відверто відповіла Полтавська.

Водночас я стала більш тривожною і почала запізнюватися. Раніше ніколи не спізнювалася,

- підсумувала Катерина.

"Мене дуже змінив Вова": молода дружина Остапчука підбила підсумки свого першого року шлюбу (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Полтавська розповіла, на що пішла заради Остапчука.  Відомо, що для Катерини це перші стосунки, тому в них вона почала "відкривати" свою жіночність і дарувати турботу чоловікові, який зараз поруч із нею.