Ексдружина Остапчука зізналася, скільки витрачає на життя в Європі та на чому заробляє (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина Володимира Остапчука, з якою він ніяк не може вирішити питання поділу спільного будинку, розповіла, які суми витрачає на себе щомісяця. Христина Горняк зізналася, на що найбільше йде її заробіток і як їй вдається економити, перебуваючи в Україні.

Після початку повномасштабної війни Христина Горняк переїхала до Європи. Зараз ексдружина шоумена повернулася до Києва, через що змушена жити у подруг. Але, в той час, як це приносить їй незручності, таким чином блогерці вдається трохи заощадити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтерв'ю проєкту "Люкс ФМ" Горняк зізналася, що щомісяця витрачає на себе близько 3 тисяч доларів. Дівчина наголосила, що практично половина йде на оренду житла у Відні, але, за місцевими розцінками, вона вибрала досить скромне і не дороге житло. Судячи з усього, на своє життя їй вдається заробляти завдяки блогу в Instagram, адже зараз вона призупинила нотаріальну діяльність.

Я витрачаю на життя близько 3 тис євро на місяць точно. Зараз у мене трохи економний режим. Тому що мені потрібно знімати житло. Тут (у Києві - ред.) я можу витрачати менше.
У мене маленька квартира (у Відні - ред.). Вона коштує 1350 євро. 53 квадратні метри. Це дуже хороша ціна. Не живу в центрі, але живу в новобудові,

- розповіла Христина Горняк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Горняк  налякала фанатів своїм діагнозом. Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, що на неї чекає важлива операція. Лікарі зазначають, що дівчина може її не робити, проте в такому разі в майбутньому вона не зможе стати мамою.