В Україні кар'єра Потапа іде на дно, тому він планує втечу на росію — відомий блогер

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний блогер Богдан Беспалов припустив, що Потап обмірковує переїзд на росію. За його словами, причиною тому є його скандальна репутація в рідній Україні. Більше подробиць розповідаємо на HOCHU.ua!

У своєму новому відео на YouTube Богдан Беспалов опублікував вирізку з інтерв'ю втікача Юрія Бардаша, який заявив, нібито Потап планує слідом за ним втекти в росію. У подкасті Mash Room експродюсер гурту "Quest Pistols" розповів, що зараз чоловік Насті Каменських шукає будь-які зв'язки, щоб відновити кар'єру в росії. Хоча ще на початку повномасштабної війни Потап публічно відмовився від російських музичних нагород і премій, а також наголосив, що більше не виступатиме на території країни-агресора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І хоча словам проросійськи налаштованого Бардаша довіряти сумнівно, Беспалов наголосив, що не виключає подібного. У своєму новому відео він заявив, що в Україні Потап стає дедалі скандальнішим артистом, тож цілком можливо, що він справді планує відновити репутацію у рф.

Настя Каменських 100% не буде переїжджати до країни агресорки. А щодо Потапа — на 50% вірю. Лише через те, що він свій шанс провтикав в Україні. Він настільки пробив дно, що йому немає тут місця. І чим він буде тут займатися? В Європі теж нікому не потрібен, в Дубаї не потягне рівень життя. Скоріше за все, може бути й така історія, шукати собі план "б", туди переїздити...

— заявив Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Потап раптово заговорив про  "побудову складних бізнес-схем"  на тлі бізнес-будівлі в США. Про свій тимчасовий виїзд артист заявив, що це для нього - якась посилка.