Остапчук натякнув на дату весілля з Катериною Полтавською: якраз співпадає зі здогадками фанатів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Епатажний український телеведучий Володимир Остапчук, який,  можливо скоро знову стане батьком, доволі рідко розкриває секрети особистого життя. Одначе цього разу, шоумен зробив виключення та натякнув, що у 2023 році він узаконив свої стосунки з блогеркою Катериною Полтавською.

Цікаво, що Катерина та Володимир уже доволі довгий період часу проживають разом,  діляться спільними світлинами, показують  хвилини свого щасливого спільного життя. Однак, достеменно невідомо, чи справді вони є чоловіком та дружиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, один із секретів свого особистого життя Остапчук вирішив розкрити під час різдвяного спецвипуску YouTube - проєкту  "Зе Інтерв’юер" , автором якої є Анатолій Анатоліч. Володимир відповів ютуберу, який день був для нього найщасливішим у житті.

Це був морозний день, була хороша погода. Це 22.02.2023. Це особисте, але це був найкращий день у 2023 році. Це пов’язано з моєю коханою. Більше нічого не скажу,

 - очевидно натякнув на день весілля Остапчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, скільки Остапчуку коштувало весілля з Полтавською в приватному РАЦСі. У шанувальників немає сумнівів, що Остапчук одружився втретє.