Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить із пластиром на пальці: чому? (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина шостого Президента України Володимира Зеленського Олена вже понад три місяці з'являється на різноманітних публічних зустрічах із перебинтованим пластерем на середньому пальці правої руки. Звідки у Першої леді травма - далі в матеріалі.

Вперше Олена Володимирівна з'явилася із світлини Першої леді із зустрічі з генеральним директором Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедросом Адханомом Гебреєсусом було розповсюджено ще 19 вересня. Фото можна знайти на її офіційному акаунті акаунті у  Facebook .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо зі світлини, Олена Володимирівна ховає травмований палець під папери. Окрім того, 45-річна обраниця українського лідера обмотала кінцівку у пов'язку тілесного кольору.

Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить із пластиром на пальці: чому? (ФОТО) - фото №1
Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить із пластиром на пальці: чому? (ФОТО) - фото №2

Зауважимо, що травмований палець Зеленської вже досить давно помітили її фанати та розповсюдили відповідне чуттєве відео на відповідній сторінці в Instagram. Ролик було знято під час виступу українського президента на дебатах 78 сесії за Генасамблеї ООН.

Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить із пластиром на пальці: чому? (ФОТО) - фото №3
Олена Зеленська уже 3 місяці поспіль ходить із пластиром на пальці: чому? (ФОТО) - фото №4
 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Перша леді Олена Зеленська зізналася, як війна змінила її сімейне життя з чоловіком. 45-річна Зеленська заявила, що війна розділила її з коханим.