"Не можемо жити разом": Перша леді Олена Зеленська зізналася, як війна змінила її сімейне життя з чоловіком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина шостого президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська, яку називають світовим символом стійкості зізналася, як на її сімейне життя вплинуло вторгнення рф в Україну. Подробиці - в нашому матеріалі.

45-річна Зеленська заявила, що війна розділила її з коханим. Про це вона повідомила під час інтерв'ю німецькому каналу ZDF.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідне відео було поширено на ютуб-каналі Офісу Президента України. Отож, жінка зазначила, що вона мешкає поруч з дітьми, а от Володимир постійно знаходиться на роботі, де і проживає.

Ми зараз не можемо жити всі разом. Так, ми іноді можемо бачитися, але це не може бути постійно. Дітям його не вистачає, звичайно. На щастя, ми всі знаємо, за що ми боремося, за що він бореться, чому ми не можемо бути разом,

- повідомила Олена.

Обраниця президента зауважила, що вона, як і діти, розуміють всю складність ситуації та те, чому батька ніколи немає вдома. Вони терпляче чекають, коли закінчиться війна і всі українські родини возз'єднаються.

Чому ще всі так хочуть перемоги, щоб закінчилася війна? Щоб знову зустрітися, щоб можна було бути сім'єю разом. Особливо це відчувається зараз, перед різдвяними святами, коли за традицією вся сім'я повинна зібратися за столом, а ця традиція неможлива зараз для багатьох,

– резюмувала Зеленська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська зізналася, чи готова стати першою леді на другий термін. Відповідь Олени Володимирівни була більш ніж конкретною.