"Думала, не виживу": 65-річна Мадонна приголомшила новиною про те, що 2 дні пробула в комі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська виконавиця Мадонна, коли виступала з концертним шоу у Брукліні приголомшила прихильників своєї творчості шокуючою новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це  повідомило  видання CNN. Зокрема, селебритіс сказала, що перебувала понад 48 годин перебувала у стані коми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, неприємна історія  сталася із зіркою у червні цього року. Саме тоді Мадонна була  госпітолізована з бактеріальною інфекцією.

Отож, про свої дводенну кому, 65-річна селебритіс вирішила розповісти під кінець року. Відкривши завісу черневих подій на своєму концерті, Мадонна заявила що на ньому присутня "особлива жінка". Саме вона, за словами артистки тоді врятувала їй життя. Як говорить Мадонна, ця жінка знайшла її в непритомному стані та відвезла до лікарні.

Є одна дуже важлива жінка, яка потягла мене до лікарні. Я навіть не пам’ятаю. Я втратила свідомість на підлозі ванної кімнати, а прокинулася у відділенні реанімації.

- заявила виконавиця.

Потім артистка повідомила, що лікарі прийняли рішення ввести її у стан штучної коми на 48 годин. Після того, як вона прийшла до тями, то першими, кого побачила, були її діти.

Я побачила своїх шістьох неймовірних дітей навколо себе. Мені мало не довелося померти, щоб побачити всіх своїх дітей, які зібралися в одній кімнаті,

 — сказала Мадонна.

Я думала, не виживу. І мої лікарі теж,

 — резюмувала співачка.

"Думала, не виживу": 65-річна Мадонна приголомшила новиною про те, що 2 дні пробула в комі - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 65-річна Мадонна засвітила оголені груди в гарячій фотосесії в ліжку.  Мадонна вирішила влаштувати відверту домашню фотосесію, заради якої не стала перейматися вибором спідньої білизни.