Лоліту Мілявську та Філіпа Кіркорова вимагають посадити до в'язниці після "голої вечірки" Івлєєвої

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки на росії інфлюенсери й артисти мріяли потрапити на закриту "голу вечірку" ексведучої "Орла і решки" Насті Івлєєвої, депутати поставилися до заходу з великою підозрою. А після - і зовсім вимагають покарати деяких путіністів за участь у "мракобісній" тусовці. Хто саме опинився в немилості чиновників рф - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляють російські ЗМІ , деякі провладні російські активісти почали писати "доноси" на вечірку Насті Івлєєвої. Багатьох обурив дрес-код заходу "almost naked" ("майже голий"), а вбрання зіркових гостей викликали хвилю обговорень у Мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На захід серед інших прийшли Філіп Кіркоров, Ксенія Собчак, Лоліта Мілявська, Діма Білан, Джиган та інші зірки-путіністи. На всіх було мінімум одягу, а розбещена поведінка - тільки заохочувалася. Тож не дивно, що місцеві активісти вважають вечірку аморальною, називають її "мракобіссям" і просять перевірити організаторів на "ЛГБТ-пропаганду" та пропаганду наркотиків. Серед іншого, їх обурює, що артисти дозволяють проводити гучні гуляння, поки інші гинуть і стають добривом для українського чорнозему, приєднуючись до армії окупантів.

Так звана "богема" образила своїми діями бійців, які ціною свого життя захищають добробут мирного населення країни. Їхні дії образливі для всього суспільства,

- написала депутатка Держдуми Ніна Останіна в Генпрокуратуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ще один судовий скандал. Виявилося, що кліп Баскова тепер  не можна крутити на росТБ . Один із телеканалів уже заплатив за це штраф у 1 млн.