Поїхав у відрядження і не повернувся: ведучий 24 каналу Олексій Печій втік з України

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ведучий 24 каналу Олексій Печій втік за кордон. Він не повернувся в Україну після відрядження на саміт Європейського союзу, який проходив 14 та 15 грудня у Брюсселі.

Цю інформацію підтвердили на самому 24 каналі. Там повідомляють, що ведучий використав довіру та втік з України, отримавши акредитацію на саміт ЄС.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Редакція телеканалу також повідомила, що Печій висловив своє рішення не повертатися в Україну тільки через тиждень після завершення відрядження. Він написав допис, в якому розповів, що ухвалив дуже складне рішення і знає, що на нього чекає хвиля хейту.

Поїхав у відрядження і не повернувся: ведучий 24 каналу втік з України і назвав себе "експертом з міжнародної політики" - фото №1

Я усвідомлюю, що в Україні на мене чекає суспільний осуд. Утім, як український журналіст, я продовжу інформаційну боротьбу за Україну, працюючи із західними медіапроєктами для просування українського порядку денного в західному суспільстві. Попри засудження, тиск і переслідування, я не припинятиму робити те, що я вмію, і те, що може бодай трохи наблизити нашу перемогу,

— такими словами намагався виправдити свій вчинок Печій.

Редакція 24 каналу засудила дії ексколеги. Шокований рішенням Олексія і генеральний директор медіахолдингу "Люкс" Роман Андрейко.

Сказати, що я шокований, – нічого не сказати! Час розсудить. А люди, які так любили дивитися і слухати аналітику Олексія, мають це прийняти й ухвалити для себе рішення, чи готові вони й надалі йому вірити. Він дуже хотів поїхати на саміт, самостійно спілкувався із чиновниками. Робити те, що зробив Олексій, не дає підстав ні страх, ні втома. Він підставив своїх колег. Такий вчинок кидає тінь на репутацію журналістів у цілому,

прокоментував скандальну ситуацію Андрейко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як минув рік для українців, які покинули Батьківщину та виїхали до рф. Доля цих людей вийшла максимально різною.