"Мені нецікаво": Олексій Дурнєв відверто розповів, чому не може знайти дівчину і вже 10 років веде холостяцьке життя

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Телеведучий та блогер Олексій Дурнєв відверто розповів, чому вже 10 років не може знайти собі дівчину та розпочати серйозні стосунки. У артиста є на це доволі серйозні причини.

Прихильників Дурнєва завжди цікавило питання його особистого життя, однак блогер вже 10 років не був ні з ким у стосунках. Під час YouTube-шоу "30+" він пояснив , чому не заводить сім'ю та обирає самотність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олексій Дурнєв зізнався, що інколи відчуває себе самотнім, але вважає це нормальним явищем. За його словами, оточенням себе людьми, одруження та народження дітей — не гарантує уникнення самотності:

Це природно для людини. Я вважаю, що оточити себе людьми, настворювати стосунків, одружитися, народити дітей — це не гарантія від самотності. Людина може бути ще більш самотньою, коли у неї родина і батьки, а їй і поговорити ні з ким. Є багато родин, які живуть в одній квартирі, тому що у них немає фінансової можливості роз'їхатися.

Але чому ж шоумен не може побудувати серйозні стосунки з дівчатами? Ось, що він відповів на це питання:

Я не хочу ні з ким зустрічатися, мені нецікаво. Я готовий до сюрпризів. Прогнозувати майбутнє нудно.

Дурнєв також додав, що  не хоче мати стосунків зі старшою партнеркою, оскільки йому так буде некомфортно. А ще він точно не хоче переїжджати до дівчини, оскільки полюбляє зберігати особистий простір, а для будівництва відносин він вважає за краще обирати нейтральну територію, наприклад, орендувати спільне житло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше шуму наробив епатажний кулінар Клопотенко. Він  висловився про жінок у своєму житті та заявив, що повністю за вільні стосунки.