Дантес показав, з ким ділить ліжко на відпочинку з коханою. Спойлер: це не Даша Кацуріна!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український співак Володимир Дантес вирушив зустрічати новорічні свята у вузькому сімейному колі. Разом з Дашею Кацуріною та її дітьми від нинішнього чоловіка Наді Дорофєєвої, артист поїхав в Українські Карпати і показав, як проводить свою довгоочікувану відпустку. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У себе в Insta Stories Дантес поділився кадрами зі спільної подорожі з коханою. На Різдво музикант разом із Дашею приїхав у Буковель, де панує справжня святкова атмосфера з величезними сніговими заметами. До слова, у Карпатах на пару вже чекали батьки та діти Даші Кацуріної від шлюбу з ресторатором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дантес показав, з ким ділить ліжко на відпочинку з коханою. Спойлер: це не Даша Кацуріна! - фото №1
Фото: instagram.com/volodymyrdantes
Дантес показав, з ким ділить ліжко на відпочинку з коханою. Спойлер: це не Даша Кацуріна! - фото №2
Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Знаменитості показали, як заселилися в готель, де за вікном у них красуються розкішні гірські масиви. А ось обраниця Дантеса показала, що після тривалої дороги артист заснув під час обіднього сну разом з її 2-річним сином Іваном.

Дантес показав, з ким ділить ліжко на відпочинку з коханою. Спойлер: це не Даша Кацуріна! - фото №3
Фото: instagram.com/volodymyrdantes
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Дантес здивував шанувальників несподіваною зміною іміджу. Артист показав тату на обличчі . Але, найцікавішим виявився не стільки сам малюнок, скільки те, що його ескіз придумали діти Даші Кацуріної.