"Для мене ця тема - табу": Дорофєєва відверто висловилася про розлучення з Дантесом

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після свого розлучення Надя Дорофєєва і Дантес намагаються залишити в минулому свої стосунки та не коментувати це публічно. І все ж в артистів раз у раз намагаються з'ясувати деталі розставання, зокрема й зіркові колеги .

Але, в недавній розмові з Женею Яновичем для його авторського шоу "20:23" Надя Дорофєєва пояснила, чому не хоче коментувати розлучення з першим чоловіком. Дорофєєва пояснила, що ніколи не розуміла публічні розгляди між екскоханими. Артистка каже, що для неї самої тема обговорення шлюбу на публіку - табу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та все ж співачка наголосила, що про шлюб із Володимиром Дантесом вона не може сказати нічого поганого, адже поважає свій вибір, який зробила багато років тому. Тому хайпувати на розлученні вона не збирається, адже не бачить у цьому жодного сенсу.

Я давала інтерв'ю, коли приходжу презентувати пісню. Великого інтерв'ю я не давала. Ми ж знаємо, про що мене запитуватимуть, правильно? Приблизно. Почну здалеку, коли я бачила, що відомі люди розлучаються, я завжди думала: "Боже, чому люди не можуть спокійно розлучитися і нічого не коментувати після цього? "І для мене ця тема - табу,

- підкреслила Надя Дорофєєва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва продала деталь зі свого образу з кліпу. Співачці вдалося зібрати величезну суму , а виручені кошти будуть відправлені на ЗСУ.