Наталя Могилевська вийшла заміж під час війни? Зірка проговорилася про свого коханого у розмові з Гордоном (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Наталя Могилевська знайшла справжнє кохання під час повномасштабної війни, а нещодавно вона і зовсім натякнула, що в таємниці від усіх вийшла заміж за коханого. Так це чи ні - розповідаємо на HOCHU.ua!

Ім'я свого коханого Наталя Могилевська тримає в секреті, але відомо, що вони знайомі вже понад 20 років. Тривалий час пара просто дружила, а колись і жила по-сусідству. І все ж на початку повномасштабної війни вони зблизилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що в недавньому інтерв'ю Дмитру Гордону артистка почала називати свого коханого чоловіком. Наталя Могилевська підкреслила, що багато в чому вони з чоловіком виявилися схожими, адже обидва хотіли побудувати сім'ю.

Я зрозуміла: не хочу нікого. У моєму житті буде тільки один чоловік, єдиний, мій власний чоловік. І я чекала, коли серце відгукнеться і скаже "Це він!". І воно відгукнулося,

– розповіла Наталя Могилевська.

Співачка досі не розсекретила ім'я обранця, проте розповіла про нього трохи більше. Виявилося, раніше чоловік багато подорожував світом, а також володів власною газетою в Америці. За словами Наталії, її ймовірний чоловік також має гарне почуття гумору.

Перша річниця нашого знайомства, він мені пише: "Вітаю тебе з роком життя з коханою людиною, а мене з 3-річчям з коханою жінкою". Тому що в нього рік за три,

– пожартувала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі почали обговорювати  зовнішність Могилевської  після використання макіяжу. Користувачі кажуть, що косметика прибрала вік і недоліки знаменитості.