"Щось завжди було не так": блогерка Раміна дивує зізнанням про причину розриву стосунків з коханим, з яким прожила 5 років

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська блогерка Раміна Есхакзай відверто розповіла, чому розірвала стосунки зі своїм нареченим, адвокатом Євгеном Проніним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Раміна та Євген перебували у стосунках 5 років. Одначе у квітні зіркова пара прийняла рішення розірвати свої романтичні взаємини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Есхакзай у своєму проєкті на ютубі "30 +" заявила , що у неї з Євгеном були непорозуміння. Раміна поділилася, що відчувала себе самотньою.

Коли я зустрічалася з Євгеном, у нас щось завжди було не так. Якісь скандали на свята, і це постійне відчуття самотності…Минулого Нового року я просто плакала, бо я хотіла провести цей час вдома, а він хотів з іншою парою зустрітися і провести час не так, як я собі думала. Мені було самотньо, навіть у стосунках,

- зізналась Есхакзай.

"Щось завжди було не так": блогерка Раміна дивує зізнанням про причину розриву стосунків з коханим, з яким прожила 5 років - фото №1

Зазначимо, що Раміні не дуже подобалося, що її обранець багато часу проводив із друзями. В цей же час дівчина хотіла бути з ним наодинці. Блогерка неодноразово зізнавалася коханому в цьому, проте він волів не дослухатися до неї.

Я останній рік стосунків почувалася самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо вдвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо до ресторану – теж саме. Ці друзі… А я хочу побути з людиною сам на сам. Я йому колись казала: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою сам на сам. Ми не посварилися, просто ми були нещасні. Я бачила, що він згасає, я згасаю, нащо бути разом!?"

- підсумувала Есказай.

"Щось завжди було не так": блогерка Раміна дивує зізнанням про причину розриву стосунків з коханим, з яким прожила 5 років - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українська блогерка Раміна Есхакзай втратила друга на війні. Її приятель з позивним Фарш ніс свою службу у третій окремий штурмовій бригаді.