Особняк Бейонсе, в якому вона провела все дитинство, згорів просто на Різдво (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Будинок популярної американської співачки Бейонсе згорів просто в Різдвяну ніч! Для артистки це важливе місце, адже там вона прожила з самого народження і до п'яти років. Що відомо про пожежу - всі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Про трагічну звістку пише видання Daily Mail . За інформацією журналістів, на Роуздейл-стріт у Техасі посеред ночі спалахнув будинок, у якому росла співачка Бейонсе. Сім'я артистки переїхала звідти кілька десятиліть тому, проте для багатьох це місце залишається знаковим. І хоча там не раз уже змінювалися господарі, чимало приїжджих відвідують вулицю в бажанні дізнатися, де раніше жила зірка поп-сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повідомляють, що причину пожежі поки не встановлено. Відомо, що мешканцями будинку є пара з двома маленькими дітьми. Саме загоряння сталося 25 грудня о 2 ночі, тому сім'ї довелося вибігати на вулицю просто в піжамах. На щастя, людям вдалося врятуватися і ніхто з мешканців не постраждав. Втім, судячи з відео, це не можна сказати про саму нерухомість.

Сама Бейонсе поки ніяк не відреагувала на те, що трапилося. Виконавиця разом із чоловіком проживає в розкішному особняку в Каліфорнії з видом на океан. Житло знаменитостям обійшлося в 200 млн дол.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Бейонсе підкорила Лас-Вегас в “металічній” мінісукні від українського дизайнера Івана Фролова. Вона була створена ексклюзивно для американської поп-діви. Поглянути на образ зірки можна  у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images