Прогнали з Євробачення, то буде Інтербачення. Російське імпортозаміщення продовжує пробивати дно ТБ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки пропагандисти волають "аналогов нєт", самі росіяни продовжують ганьбитися і намагатися не втрачати позиції у культурному секторі. Тому у відповідь на те, що міжнародні конкурси та фестивалі відмовилися приймати представників країни-агресорки, жителі московії вирішили і тут заявити про імпортозаміщення. Більше делатей ми зібрали нижче!

Міністерка культури рф Ольга Любимова заявила, що у 2024 році вони планують створити конкурс, схожий на "Євробачення", який отримає назву "Інтербачення". Але ж точніше буде сказати "відродити", адже ще за часи Радянського Союзу існував такий собі соціалістичний дублікат міжнародного конкурсу, у якому брали участь країни-членкині так званого "соціалістичного табору".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На цей раз росіяни сподіваються, що до "Інтербачення" долучаться члени групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР). Проте офіційно країни ще не погодилися брати участь у сумнівному проєкті.

Відомо, що на проведення конкурсу кремль виділив 600 млн рублів (майже 7 млн доларів). А сама подія має нібито відбутися у Санкт-Петербурзі. А продюсер пропагандистського Першого каналу Костянтин Ернст забезпечить проєкт телетрансляцією. Він зі свого боку запевняє, що конкурс не матиме жодних політичних обмежень та впливів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відома українська співачка звинуватила учасницю Нацвідбору на Євробачення у плагіаті. Наталія Валевська вважає, що її пісня "Палала" могла стати ідейним мотиватором для створення конкурсної пісні артистки ANKA.