Одеська Барбі висміює санкції проти рф та говорить, що українці самі винні в своєму горі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська блогерка-зрадниця родом з Харкова Валерія Лук'янова (одеська "Барбі"), якій у росії пред'явили звинувачення, висловилася щодо російсько-української війни та звинуватила саме українців у тому, що вони лишилися без домівок та близьких людей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що одеська "Барбі" відома тим, що вона зробила десятки пластичних операцій, щоб бути схожою на ляльку Барбі. Лук'янова має майже 2 мільйони фоловерів і попри таку велику аудиторію продовжує працювати в російському медіапросторі, рекламуючи тамтешні сайти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Одеська Барбі висміює санкції проти рф та говорить, що українці самі винні в своєму горі - фото №1

Аналізуючи соцмережі інфлюенсерки, можна з упевненістю констатувати, що широкомасштабне вторгнення на територію її батьківщини вона зустріла в Москві. Однак, вона не захотіла там жити і перебралася якнайдалі. Про те, де нині мешкає Лук'янова, повідомило видання  OBOZ.UA.

Одеська Барбі висміює санкції проти рф та говорить, що українці самі винні в своєму горі - фото №2

Варто зауважити, що Валерія, час від часу публікує світлини, де в описі підписує своє місцезнаходження. Часто вона вказує цим місцем місто Одесу. Безумовно, всім зрозуміло, що це брехня, так як її сонячні фото в купальнику на пляжі в грудні, з позначкою "Одеса" викликають обурення та виглядають для інших українців неабияким цинізмом. Швидше за все, "Барбі", попри свою проросійську позицію, хоче втримати певну частину української аудиторії в соцмережах. Наразі скандальна медійниця мандрує світом та ділиться світлинами з Мексики та США.

Одеська Барбі висміює санкції проти рф та говорить, що українці самі винні в своєму горі - фото №3

Варто зазначити, що тему російсько-української війни одеська Барбі торкнулася лише одного разу. Вона стала на захист не рідного Харкова а росії. Зокрема, в одному зі своїх відео вона висміяла санкції проти рф.

Санкції, які мене особисто дуже розсмішили! Це закриття сайту для повій – OnlyFans. Закриття найбільш убогих у світі меблів – IKEA. Нарешті, ура! Закриття Coca-Cola, це взагалі просто. А ще постраждали кішки, їм стало заборонено виступати на міжнародних виставках.

 – посміялася одеситка, однак згодом видалила ролик.

Одеська Барбі висміює санкції проти рф та говорить, що українці самі винні в своєму горі - фото №4

Також, одеська "Барбі" інколи вступалка в перепалки з українцями. Одна підписниця запитала у медійниці:

  • В один рік я втратила близьких людей, гроші, улюблене місто. Намагаюся триматися, не злитися, дякувати. Але все гірше і гірше. Як мені бути?

Лукʼянова, відповідаючи на цей запит, запевнила, що всі проблеми та горе, які трапляються в людини, – це її власна провина. Нібито це розплата за її помилки минулого.

Одеська Барбі висміює санкції проти рф та говорить, що українці самі винні в своєму горі - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джері Хейл емоційно відреагувала на ракетний обстріл Києва та Харкова. Зірка попросила іноземців донатити та молитися за Україну.