Солістка гурту KAZKA поділилася романтичними кадрами з нареченим у новому кліпі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська виконавиця Олександра Заріцька вже поступово планує своє весілля , а перед тим продовжує ділитися особливими кадрами зі своїм коханим. На цей раз фронтвумен гурту KAZKA разом з нареченим знялася для кліпу на пісню "Солодкі". Більше деталей розповідаємо на HOCHU.ua!

Нова відеоробота стала особливою для самої Саші, адже в кліпі вона поділилася з фанатами найціннішим. Разом зі нею в кліпі знялися учасники команди KAZKA, з якими співачка вже тривалий час співпрацює, але зазвичай вони залишаються за кадром. Також у кадрі зʼявився її наречений, музикант Павло Тараненко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Солістка гурту KAZKA поділилася романтичними кадрами з нареченим у новому кліпі (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/kazka.band
Солістка гурту KAZKA поділилася романтичними кадрами з нареченим у новому кліпі (ВІДЕО) - фото №2
Фото: instagram.com/kazka.band

Окрім того, більшу частину кадрів було відзнято у будинку самої Олександри Заріцької. А до зйомок команді довелося готуватись близько тижня.

Основною локацією став мій власний будинок. Головні герої — мої близькі: коханий та команда, що працює з KAZKA вже багато років. Підготовка до знімань тривала менш як тиждень,

– розповіла Олександра Заріцька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександра Заріцька з гурту KAZKA пояснила,  чому не забирає літеру Z  із назви колективу. Солістка поставила умову, за якої зробить це.