Відомий український ведучий вперше розповів про своє таємне весілля (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український телеведучий та актор Олександр Попов несподівано розкрив секрети особистого життя. Як виявилося, ексзірка ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" вже розпрощався з холостяцьким життям. Як саме це сталося та ким є кохана знаменитості – подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтервʼю Славі Дьоміну для його YouTube-програми "Слава+" Олександр Попов вперше відверто заговорив про кохану жінку. Раніше знаменитості приписували не один роман, в тому числі й зі співачкою Тіною Кароль. Проте виявилося, що кохана актора є стилісткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, саме на роботі пара й познайомилася. Попов стверджує, що перший час Галина буквально ненавиділа працювати з ним, проте з часом їм вдалося не просто налагодити робочі стосунки, а й побудувати романтичні.

Вона стилістка, ми познайомилися на каналі. Але за фактом вона не працює на каналі давно, вже щонайменше два роки точно. Вона працювала, у нас був невеличкий роман, стосунки. Вона мене якийсь певний період ненавиділа, бо я вже дуже норовливий: "Це я не хочу одягати, це мені не подобається". Але з часом приборкав. Я довго її приборкував. Вона галичанка, а як каже Ігор Циганик, як галичанки, ух це складні. Вона з Калуша,

– розповів Олександр Попов.

Роман пари почався ще до повномасштабного російського вторгнення, а сам Олександр навіть встиг освідчитися коханій. Весілля актора та ведучого було заплановане на літо, проте через початок війни його довелося скасувати. Натомість пара закріпила свої стосунки іншим чином – повінчавшись у церкві.

Я розумію, що зараз можуть виникнути запитання. Ми офіційно не розписані в РАЦСі, але ми вінчані. Я освідчився на її день народження. Це було дуже романтично, в Римі. Ми запланували собі на літо весілля. Але почалася війна. Ну і не до цього. А потім ми вирішили, давай повінчаємося. Бо мені здається, це важливіше. І ми повінчалися просто вдвох, нікого не було. Було прикольно те, що у нас весілля було в церкві, вона ще не добудована від слова зовсім. Плитка була затягнута поліетиленом, там будівельне риштовання стоїть, одна ікона. І ми були перші, хто повінчався там,

– зазначив ведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше актор Олексій Суровцев натякнув, що стане татом . Цікаво, що тільки нещодавно зірка возз'єднався з дружиною та вони повторно зіграли весілля.