Після возʼєднання з дружиною Олексій Суровцев натякнув, що стане татом

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Через три роки після розлучення Олексій Суровцев одружився зі своєю колишньою дружиною Ксенією у вересні 2023 року. А тепер, схоже, відомий український актор вперше стане татом! Як про це дізналися фанати – розповідаємо на HOCHU.ua!

У липні 2023 року фіналіст реаліті "Холостячки" Олексій Тригубенко вперше став батьком . Тому у своїх соцмережах він поділився кумедним відео про своє батьківство та запитав, чи швидко його підписники звикали до того, що в них народилася дитина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що саме цю публікацію двозначно прокоментував Олексій Суровцев, натякнувши, що в найближчому майбутньому йому теж доведеться звикати до такого статусу. Ні сам актор, ні його дружина раніше не заявляли, що чекають на первістка, тому таке зізнання актора викликало чимало питань у фанатів.

З прийдешнім! В мене ще попереду це звикання,

– написав Суровцев під дописом Тригубенко.

Однозначної відповіді актор поки так і не дав. Проте ще до повторного весілля з Ксенією він розповідав, що пара готується до поповнення у родині.

Після возʼєднання з дружиною Олексій Суровцев натякнув, що стане татом - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олексій Суровцев показав, як вони з дружиною виглядали на першому весіллі . Актор поділився кадрами, що були зроблені з різницею у 10 років.