Відомий американський актор загинув у жахливій авіакатастрофі разом із двома доньками: деталі трагедії, перші фото та відео

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий голлівудський актор німецького походження Крістіан Олівер, який прославився завдяки фільмам "Операція "Валькірія", "Спіді-гонщик" і "Поворот не туди: Спадщина", трагічно загинув. Більш того, в авіакатастрофі разом із ним загинули і дві його доньки 10 та 12 років. Що про це відомо - розповідаємо у цьому матеріалі.

Про жахливу трагедію повідомляє  Daily Mail . За даними видання, авіатроща сталася у четвер, 4 січня, близько полудня. Родина відпочивала на Карибських островах, а повертаючись додому - до США - їхній приватний літак з якоїсь причини раптово впав у воду біля острова Сент-Вінсент.

Рибалки, які були неподалік, негайно кинулися на порятунок і навіть знайшли одномоторний літак, який затонув приблизно на 70 футів у воду. Втім, врятувати нікого не вдалося: всі, хто перебував на борту, а це - 4 людини, включно з пілотом, загинули. Йдеться про Крістіана Олівера (справжнє ім'я - Крістіан Клепсер ), двох його доньок віком 10 та 12 років - Мадіту та Аннік, а також пілота повітряного судна - Роберта Сакса. Тіла всіх чотирьох уже знайдені та ідентифіковані, передає видання  Searchlight .

Відомий американський актор загинув у жахливій авіакатастрофі разом із двома доньками: деталі трагедії, перші фото та відео - фото №1
Фото з місця події. Джерело: searchlight.vc, автор - Робертсон Генрі

Що стало причиною авіакатастрофи нині встановлюють правоохоронні органи, розпочато розслідування.

В Мережу виклали кадри раптового падіння літака, на яких помітно, як повітряне судно на великій швидкості падає у воду.

На офіційній сторінці в Instagram зірки вже з'явився пост про його трагічну загибель. У дописі вказано:

Вітаю вас десь у раю! До спільноти і любові... 2024 рік, ми йдемо!

Раніше повідомлялося, що наприкінці грудня в автокатастрофі загинув молодий український актор . На момент смерті талановитому артисту було лише 25 років.