"Заздрість - не те почуття, на яке заслуговують сім'ї військових": Денисенко відповіла хейтерам на закиди щодо приїздів її чоловіка з фронту

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Наталка Денисенко  зустріла 2024-ий рік зі своїм коханим, артистом Андрієм Федінчиком. Чоловікові вдалося приїхати з передової на один день.

Безумовно, Денисенко була найщасливішою в ці дні, адже мала змогу побути з коханою людиною. Однак, її щастя розділили далеко не всі. Зокрема, в Instagram деякі фоловери піддали сумніву, що Андрій віддає свій обов'язок батьківщині та служить в українській армії так, як це роблять інші військові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, на сторінці Наталки з'явилося кілька коментарів від прихильників, які висловили свої сумніви відносно служби її коханого публічно. Одна підписниця написала:

Не знаю, де так можна служити, що майже щомісяця бачитися та відпочивати з родиною. Хлопці зі сходу більше року без ротацій та відпусток. Суцільна несправедливість, одні у ЗСУ мають право на відпочинок, інші більше року не бачать родини! - йдеться у коментарі під публікацією Денисенко. Одні воюють, а інші прикриваються службою у ЗСУ, одним відпустки по 10 днів, іншим по 30, бо вони ближчі до командування.

Денисенко не змогла пройти повз такий коментар. Вона відповіла користувачці:

Заздрість - не те почуття, на яке заслуговують сім'ї військових. Якби я могла все розповісти, то ви б не писали таких повідомлень. Чомусь мені соромно за вас, - відповіла вона. - Мій чоловік - простий солдат. І нам вдалося побачитися. тільки тому, що він на навчаннях, і 31 грудня була неділя – вихідний офіційно від лекцій та полігону в академії.

"Заздрість - не те почуття, на яке заслуговують сім'ї військових":Денисенко відповіла хейтерам на закиди щодо приїздів її чоловіка з фронту - фото №1

Окрім того інші недоброзичливці зауважили, що річ у тім, що Федінчик - медійна особа і нібито, якщо він почне скаржитись, то в когось можуть виникнути проблеми. Денисенко ж заявила, що її чоловік в армії не користується своєю медійністю. Там він звичайний солдат і побачилися вони лиш тільки через те, що він був на навчаннях  і 31 грудня була неділя - вихідний від лекції та занять на полігоні.

У підсумку Наталка Денисенко додала що не бажає витрачати свою енергію на сварки з користувачами. Вона підсумувала:

Мій чоловік взагалі заслуговує на відпочинок і заняття творчістю, а не на те, що зараз з ним відбувається. Це його свідомий вибір, і він захищає таких коментаторів. Те, що я побачилася зі своїм чоловіком на 1 день - просто щасливий випадок, - сказала вона у розмовних stories. - Поки ми будемо жерти одне одного, ми ніколи не переможемо. Потрібно всупереч усьому намагатися плекати в собі любов, радість, добрі почуття. Тому що енергія навколо людей просто жахлива. Про який тоді мир на нашій землі можна говорити, про яку перемогу, коли людей просто пре гниль? Так не можна.

"Заздрість - не те почуття, на яке заслуговують сім'ї військових":Денисенко відповіла хейтерам на закиди щодо приїздів її чоловіка з фронту - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко на свій день народження зібрала 90 тис. грн на реабілітацію захисників. Наталка у своїх соцмережах закликає людей приєднуватися, адже цієї суми буде недостатньо для відновлення наших воїнів.