"У чоловіка вийшло приїхати до нас на один день": Наталія Денисенко похвалилася світлинами з коханим Андрієм Федінчиком, який приїхав з фронту

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Наталія Денисенко, яка на свій день народження зібрала 90 тис. грн на реабілітацію захисників, постійно жалілася на те, що рідко бачиться зі своїм коханим Андрієм Федінчиком.Подробиці - в нашому матеріалі.

Нині ж вона нарешті потішила своїх фоловерів тим, що зустрілася з чоловіком після тривалої розлуки. Зокрема, Денисенко заінтригувала своїх користувачів родинним постом-роликом прямісінько з Одеси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що пара разом із собою взяла 5-річного сина Андрійка.  Щасливу спільну світлину Наталка запостила в мережу і публічно назвала найголовнішу причину приїзду.

Нам пощастило, що 31 – неділя. В вихідний у чоловіка вийшло приїхати до нас на один день,

–  підсумувала Денисенко.

"У чоловіка вийшло приїхати до нас на один день":Наталія Денисенко похвалилася світлинами з коханим Андрієм Федінчиком, який приїхав з фронту - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко потішила світлиною з чоловіком-військовим в День ЗСУ. Зірка заворожила фанів ексклюзивною світлиною з чоловіком Андрієм Федінчиком, який захищає цілісність та незалежність України на передовій. Як бачимо із селфі, Наталка та Андрій позують в авто.