"Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так": славнозвісні рядки зазвучали на території рф

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями у росії (Порхов, Псковської області) спалахнув справжній скандал. У місцевому будинку культури зазвучав славнозвісний трек Вєрки Сердючки "Гуляночка". Сталося це під час новорічної дискотеки.

Перчинки до цієї історії додає те, що у композиції "Гуляночка" є стрічка "Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так. Це викликало шквал бурхливих емоцій у російських пропагандистів та горе патріотів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вони почали максимально гнівно висловлюватися на адресу своїх співгромадян, адже ті, на їхню думку, зробили неприємно "мобілізованим російським військовим", а насправді окупантам та терористам. Дане відео було розповсюджено 1 січня в пабліку "Подслушано в Порхове". Про це повідомило видання Oboz.ua. 

Дирекція БК, безумовно почала виправдовуватися за згадку слів з гімну України. Вже відомо, що діджея, який увімкнув "Гуляночку" покарають.  Як саме - поки не розголошується.

Однак, директорка тамтешнього БК, вочевидь розуміючи, що вибачень замало, почала задобрювати громадськість повідомленнями про допомогу будинку культури російським загарбникам та ґвалтівникам. Нині ж заклад скасував публічні заходи.

"Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так": cлавнозвісні стрічки залунали на території рф - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вєрка Сердючка вразила концертом для єврофанів в Амстердамі. Артистка співала russia Goodbye та запустила туфлі в зал.