"Пропонуйте варіанти": Микита Добринін натякнув на нові стосунки і зізнався, кого хотів би бачити біля себе

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український блогер та телеведучий, колишній зірковий "Холостяк" Нікіта Добринін нарешті зізнався, чи перебуває на даний час у стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Добринін відкинув чутки про стосунки з блогеркою Чарою Хорив. Він констатував, що нині ні з ким не зустрічається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, Нікіта зауважив, що його серце не зовсім вільне, так як на даний момент він продовжує пошуки своєї майбутньої обраниці. Що саме мав на увазі Добринін, сказавши це, не зовсім зрозуміло.

Постійних повноцінних стосунків зараз у мене немає. Мені складно сказати, що моє серце вільне, тому що, чесно скажу, я в постійному пошуку. Насправді, мені хочеться любові, піклування, уваги… Я не можу сказати, що моє серце зараз абсолютно вільне і я такий: "Пропонуйте варіанти.

- заявив медійник  в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок".

Пропонуйте варіанти: Микита Добринін натякнув на нові стосунки та кого хотів би бачати біля себе - фото №1

Крім того, ексобранець Даші Квіткової відверто зізнався, з якою людиною хотів побудувати своє подальше життя. Він сказав:

За цей час стосунків і різного життєвого досвіду я зрозумів, що щирість – це найголовніше. Не буде такого, що не договорюються певні моменти, будемо абсолютно відкритими. І я вважаю, що в кожних стосунках важливі особисті кордони. Що стосується візуальних параметрів, то вони можуть змінюватися. Це все умовності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми просили про те, як Нікіта Добрин не платить аліменти на свого сина. Даша Квіткова назвала причину.