Даша Квіткова відверто відповіла, що думає про новий роман її колишнього чоловіка Нікіти Добриніна

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Останні кілька тижнів у Мережі не вщухають розмови, що Нікіта Добринін закрутив роман із популярною українською блогеркою Чарою Хорів. І хоча знаменитості не коментують здогадки фанатів, у своїх соцмережах вони раз у раз підігрівають інтерес публіки . Що про нові стосунки шоумена думає його ексдружина Даша Квіткова - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Судячи з усього, підписників Даші Квіткової цікавить, як вона ставиться до того, що її колишній чоловік почав нові романтичні стосунки. Адже щойно вона запропонувала відповісти на запитання підписників у себе в Instagram, її одразу запитали про Нікіту Добриніна та Чару Хорів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Даша Квіткова відверто відповіла, що думає про новий роман її колишнього чоловіка Нікіти Добриніна - фото №1
Фото: muzvar.com.ua

Даша Квіткова не стала ігнорувати подібну тему і чесно відповіла, що вона не думає про особисте життя свого колишнього. Дівчина бажає йому щастя, а з ким саме він його знайде - не настільки важливо. Зазначимо, раніше вона наголошувала, що більш важливим для неї є питання того, як нова обраниця Нікіти Добриніна ставитиметься до їхнього сина Лева.

Головне, щоб він був щасливий. Ну, а в мене багато своїх справ, про які мені хочеться думати,

- відповіла Даша Квіткова.

Даша Квіткова відверто відповіла, що думає про новий роман її колишнього чоловіка Нікіти Добриніна - фото №2
Фото: instagram.com/kvittkova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін розповів,  чому розлучився  з Дашею Квітковою. Шоумен був три роки одружений з переможницею проєкту "Холостяк", а в липні 2021 року в них народився син Лев. Для шанувальників пари їхнє розлучення стало величезною несподіванкою, адже у своїх блогах знаменитості транслювали гармонійні стосунки.