Скільки вовка не годуй... Іван Дорн знову потрапив у скандал із своїм виступом для росіян у новорічну ніч

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий виконавець Іван Дорн, який впродовж усього вже 10-літнього військового конфлікту рф та України висловлював доволі неоднозначну позицію, вкотре потрапив у скандал. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 35-річний співак був помічений на Балі, коли виступав перед громадянами росії у новорічну ніч. Про те, що Іван буде виступати на острові  стало відомо ще восени 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, про це говорили у російському медійному просторі, а саме це  робив блогер Олексій Купін. Він у себе в Instagram-Stories публікував пост, в якому говорилося, що Іван виступить 31 грудня в Klapa Beach Club Uluwatu. Більше того, вижче вказаний заклад належить російському бізнесмену Миколі Нєчунаєву.

Скільки вовка не годуй... Іван Дорн знову потрапив у скандал із своїм виступом для росіян у новорічну ніч - фото №1

У підсумку зауважимо, що глядачам, для яких виступав український артист, не сподобався його перформанс. Вони публікували фото та відео звідти. Зокрема, росіяни обурювалися, що Дорн співав під фонограму. Окремо варто відзначити, що про щоденні обстріли з боку армії рф Іван не згадав жодного слова.

Скільки вовка не годуй... Іван Дорн знову потрапив у скандал із своїм виступом для росіян у новорічну ніч - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  Іван Дорн готується випустити новий альбом російською мовою. Через війну в Україні Іван скасував випуск платівки та не планував в майбутньому випускати її, однак згодом змінив своє рішення.