Американський репер 50 Cent вирішив більше медитувати та утримуватись від "плотських втіх"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний американський реп-виконавець 50 Cent, який розбив голову фанатці, приголомшив користувачів несподіваними планами на своє особисте життя у 2024-у році. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram 48-річний репер заявив, що у цьому році він планує не мати сексуальних контактів. Своє, доволі незвичне рішення артист пояснює високим рівнем завантаженості.

Читати також"Одночасно працювала в сексі по телефону та на релігійному каналі": відома українська акторка вразила зізнанням

Related video

Виконавець писав про свої медитації та практики. Репер має тверде переконання, що 2024-ий рік допоможе вийти йому на новий рівень.

Моя нова ідея настільки масштабна, що в мене немає часу відволікатися. Я практикую стриманість і медитую, і концентруюся на своїх цілях. Сподіваюся, цей Новий рік допоможе вийти на новий рівень,

 — написав 48-річний реп-виконавець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Панас Буйний заспівав про інтимні стосунки з тещею. Зауважимо, що артист вже давно планував цей реліз. Цікаво, що вперше вище вказану композицію артист виконав на шоу Олі Полякової в Білій Церкві.