Позитив зізнався, чи пропонував Філіп Кіркоров йому інтим

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець Позитив, який висловився щодо зірок, які зрадили Україну,  пригадав, як у свій час познайомився з путіністом Філіпом Кіркоровим. Окрім того, артист зізнався, чи пропонував одіозний болгарин йому інтимні стосунки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що чутки про орієнтацію Філіпа Бедросовича ширяться з феноменальною швидкістю і мають певні підтвердження. Зокрема, зірки як української, так і російської естради неодноразово повідомляли про шалений інтерес Філіпа до чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю виданню УНІАН Позитив зізнався, чи робив Кіркоров йому пропозиції інтимного характеру. Артист повідомив:

На щастя, Кіркоров не робив мені подібні пропозиції. Але історії знайомих я чув неодноразово. До речі, дивно, як його оминув нещодавній диктаторський закон… Мабуть, "деякі тварини рівніші за інших".

Позитив зізнався, чи пропонував Філіп Кіркоров йому інтим - фото №1

Крім того, Завгородній заявив, що понад 60 відсотків російських зірок, яких він знає особисто, є представниками ЛГБТ. Українець резюмував:

Але я не буду називати імена, тому що це їхнє особисте життя, і я не хочу тягнути будь-кого з рф у наш інформаційний простір. Але те, що в них коїться із законом про "екстремістський ЛГБТ-рух" - це просто абсурд. Багато з тих людей, які ухвалили цей закон, і є представниками ЛГБТ. Скоро вони самі себе й знищать. Цей народ приречений.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як POSITIFF зізнався, чи готовий одружитися зі своєю загадковою обраницею. Артист запевняє, що дуже щасливий у цих стосунках.