"Хочуть зґвалтувати": Епатажна Алхім прокоментувала, чому досі не розмовляє українською

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Скандальна українська медійниця Анна Алхім, яка постійно потрапляє у скандали, зокрема пов'язані з тим, що вона на побутовому рівні не переходить на українську мову прокоментувала, чому на 2-му році війни досі не робить цього, а розмовляє російською. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Анна розповіла в інтерв'ю  "Люкс ФМ" . Зокрема, блогерка відповіла своїм хейтерам, які постійно пишуть їй про важливість використання державної мови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свою позицію щодо цього питання Алхім висловила досить чітко. Вона сказала, що нікому нічого не повинна, а на українську не переходить, бо її насильно змушують  робити це.

В Інстаграмі всі дуже святі. Я можу казати хто, але не хочу. Усі слухають російські пісні, усі дивляться серіали російські, хай не пи*дять, що вони цього не роблять. Я роблю це відкрито, але я більше патріот, ніж деякі люди, які розмовляють українською. Бо мене усі насильно ставлять раком: "перейди, кажи, ти маєш". Я нічого не повинна. Я сама, коли перейду, прийде час, стану раком і скажу: "заходьте, будь ласка. Вельми прошу". Але зараз, коли мене хочуть зґвалтувати, я цього не робитиму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Епатажна блогерка Алхім порівняла відпочинок у Буковелі з Мальдівами. Вона заявила, що український варіант виявився дуже дороговартісним.