Повернення на сцену відкладається: Руслана повідомила про те, як її ошукав концертний аферист

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка, переможниця України на Євробаченні Руслана Лижичко потрапила у максимально неприємну історію. Знаменитість стала жертвою концертного шахрая, який ошукав й інших селебритіс.  Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Лижичко цього року планувала грандіозне повернення на велику сцену з туром "Дикі Танці. 20 років перемоги". Нагадаємо, що саме з цією композицією у 2004 році Руслана тріумфувала на Євробаченні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй офіційній сторінці в Instagram артистка розповіла, що організатор трьох шоу Тарас Доненко, який до речі підставив декількох інших виконавців, не виходить на зв'язок з нею та знаходиться у розшуку. Руслана повідомила, що тепер її шоу переносяться.

Я не знаю, що сталося з людиною, яка звернулась до нас з пропозицією зробити великі концерти у Києві, Одесі та Львові, але констатую факт, що від 2 листопада і до сьогоднішнього дня він так і не вийшов на зв’язок… Але концерти не скасовуються, вони відбудуться в нові дати, які ми оголосимо згодом,

 — написала Лижичко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Melovin перефарбував волосся перед національним відбором на Євробачення. Артист представив обкладинку конкурсної композиції.