Шахрай зірвав заплановані концерти Злати Огнєвіч та гурту СКАЙ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кілька днів тому співачка Злата Огнєвіч, яку переплутали з Анною Трінчер , несподівано повідомила, що скасовує одразу 5 концертів. Спочатку артистка не стала розголошувати деталі, однак виявилося, що виною тому стали шахраї. Що про це відомо - розповідаємо далі!

На своїй сторінці в Instagram Злата Огнєвіч поділилася відео, в якому розсекретила деталі того, що сталося. За словами артистки, концертна компанія, яка організовувала її виступи, виявилася шахрайською. У зв'язку з цим співачці довелося скасувати 5 концертів: у Миколаєві, у Львові, Ужгороді, Харкові та Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що заплановані виступи Злати були частиною її благодійного туру. Так, зібрані гроші співачка планувала віддати на потреби ЗСУ, однак засновник агенції зник із величезною сумою грошей. Ба більше, Злата Вогневик виявилася не єдиною артисткою, яка зв'язалася з шахраєм. Виявилося, що учасники гурту СКАЙ теж співпрацювали з Доненком, а зараз не можуть з ним зв'язатися.

Я маю вам повідомити приголомшливу новину, від якої я не сплю дві доби. Новина глибоко вразила і шокувала мене. Концертна компанія, яка організовувала мої концерти, виявилася шахрайською. Її засновник - Тарас Доненко - шахрай і безвідповідальна людина. Наразі його місцезнаходження невідоме. У зв'язку з такими обставинами я на превеликий жаль змушена скасувати мої концерти. Крім мене, постраждали інші артисти. Зокрема, гурт СКАЙ та його лідер Олег Собчук. Мені дуже прикро, що кошти, які я планувала задонатити на ЗСУ перебувають у Тараса Доненка. І він зник разом із цими грошима,

– розповіла Злата Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Злата Огнєвіч нарешті випустила гучний кліп . Співачка зізналася, що відео принесло її команді чимало проблем, адже напередодні прем'єри YouTube його заблокував.