"Дякую тобі за все": Ірина Федишин повідомила про смерть рідної людини (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка Ірина Федишин, яка розповіла про панічні настрої українців за кордоном, поділилася зі своїми фоловерами трагічною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, у родині Ірини трапилося горе. На 84 році життя відійшла засвіти її рідна бабуся. Про це Федишин повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виконавиця розповсюдила щемливий пост, в якому згадала, як у дитинстві проводила час з бабусею Євгенією. Федишин також повідомила, що приїжджає додому, аби відправити бабусю в останню путь, а тому деякі концерти переносяться. Ірина написала:

Сьогодні, на 85 році життя, не стало моєї бабусі Євгенії…
Важко підібрати слова… це була бабуся з якою я провела своє дитинство. Багато спогадів і найтепліших моментів: найсмачніші страви, найтепліші свята, найтурботливіші руки, найдобріше серце…. найрідніша і найкраща … люблю тебе, моя бабусю… Дякую Тобі за все… Спочивай з Богом, вічна памʼять, Царство Небесне 
p.s.: повертаюся додому, провести рідну людину в останню дорогу. Сьогоднішній концерт у м. Луцьку та завтрашній у м. Рівне перенесено на нові дати.
22 січня - Луцьк
23 січня - Рівне.
Інші міста без змін.
Щиро перепрошую за незручності.
Дякую усім за розуміння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Федишин зізналася, як саме її чоловік перетнув український кордон. Артистка запевнила, що її коханого є відповідний дозвіл.