Тоня Матвієнко розповіла, скільки ваги втратила після смерті матері (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Тоня Матвієнко, яка у жовтні цього року поховала матір , розповіла про різке схуднення на фоні стресу. За словами співачки, через горе вона не могла їсти, а тому почала стрімко втрачати вагу. Більше про це розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Тоня Матвієнко важко переживає смерть своєї мами - легендарної співачки Ніни Матвієнко. Через горе вона втратила апетит, а з ним - і 10 кілограмів ваги. Про це пише УНІАН.

В інтерв’ю виданню Viva Тоня Матвієнко зізналася, що більше худнути не хоче, оскільки переживає, що на обличчі буде видно вікові зміни. “Я не хочу більше худнути. І я хвилююся, що буде на обличчі видно роки. Треба зайнятися спортом” , - сказала Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @tonya_matvienko
Фото: @tonya_matvienko

Також вона додала, що планує почати відвідувати спортивну залу. Щоправда, коли саме цей план вдасться втілити у реальність - невідомо: за словами Тоні, поки у неї немає сил цього зробити. “У спортзалу я ще не пішла, не можу, поки що у мене немає ні фізичних, ні моральних сил. Але треба” , - зізналася зірка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що донька Ніни Матвієнко присвятила нову композицію своїй померлій мамі. За її словами, це був сюрприз мамі на день народження.

Фото: @tonya_matvienko