Наталі Портман підтвердила розлучення з чоловіком після його загулу з молодою коханкою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще влітку папараці заловити чоловіка Наталі Портман за побаченням із молодою активісткою . І хоча акторка намагалася пробачити йому зраду, судячи з усього, подружжю так і не вдалося налагодити стосунки. Що про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

Вже декілька місяців Наталі Портман не носить обручку, проте особисте вона увесь цей час не коментувала. У розмові з журналістами Wall Street Journal зірка Голлівуду зізналася, що наразі живе з дітьми у Парижі. При цьому про чоловіка, танцівника Бенжамена Мільп'є, акторка не захотіла говорити ні слова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що пара мала стосунки цілих 11 років і виховує двох дітей – 12-річного сина Алефа та 6-річну доньку Амалію. Про зраду хореографа стало відомо ще влітку, коли акторка перебувала на кінофестивалі в Каннах, а її коханого заловити на побаченні з 25-річною екоактивісткою Каміль Етьєн. Тоді близькі друзі знаменитостей розповідали, що Бенжамен  шкодує про свій вчинок , просив вибачення у дружини та розірвав стосунки з коханкою.

Він знає, що зробив величезну помилку і робить все можливе, аби змусити Наталі пробачити його та зберегти їхню родину. Наталі завжди тримає все в собі й не має наміру виставляти це напоказ у ЗМІ. Її пріоритет — захист своїх дітей та їхнього приватного життя,

– розповідали друзі Наталі Портман.

Наталі Портман підтвердила розлучення з чоловіком після його загулу з молодою коханкою - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Блейк Лайвлі довелося виправдовуватися за  зради Раяну Рейнольдсу . Через необдумані слова актриси, її фанати почали сумніватися, що чоловік зірки є батьком її дітей.

Фото: Getty Images