Маша Єфросиніна вперше за цей рік зустрілася з чоловіком-військовим і розсекретила, як він виїхав за кордон

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна ведуча Маша Єфросиніна після поцілунку з відомим коміком вперше за цей рік зустрілася зі своїм чоловіком. Зірка поділилася зворушливим фото того, що і з ким робив Тимур Хромаєв у період своєї відпустки. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Чоловік Марії Єфросиніної пішов добровольцем до Збройних Сил ще улітку 2022 року. Втративши бізнес, що розвивався на окупованих після 24 лютого територіях, Тимур Хромаєв почав служити у 112-й бригаді. Вона захищає Україну від російських загарбників у прифронтовій зоні. І хоча сама телеведуча неймовірно пишається мужністю чоловіка, спочатку вона образилась на нього через рішення відправитися на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через військову службу зіркове подружжя рідко бачиться, проте особливо цінує такі моменти. Як зізналася Маша на своїй сторінці в Instagram, днями вперше у цьому році Тимур приїхав додому. Військовому дали відпустку, під час якої він навіть може виїхати з родиною на відпочинок за кордон. Але для чоловіка ведучої найголовнішим є зустрітися з рідними та якомога більше часу провести разом із дітьми.

Одна з головних причин мого відпочинку від соціальних мереж на свята - це те, що вперше за рік ми нарешті зібралися всією родиною. Останній раз так було на минулий Новий рік.
Тимуру дали відпустку, і оскільки він військовослужбовець, то має змогу легко перетинати кордон в термін її дії. Весь цей час він витратив на дітей, домашню їжу та сон,

– зазначила телеведуча.

Маша Єфросиніна вперше за цей рік зустрілася з чоловіком-військовим та зізналася, як він виїхав за кордон - фото №1
Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна вперше за цей рік зустрілася з чоловіком-військовим та зізналася, як він виїхав за кордон - фото №2
Фото: instagram.com/mashaefrosinina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна  показала себе справжню . Зірка поділилася світлинами, на яких позує без макіяжу, а після – вже з ним.