"Радий, коли люди пишуть конструктивну критику": YAKTAK реагує на закиди фоловерів щодо його треку на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український виконавець YAKTAK (Ярослав Карпук), який презентував кліп на конкурсну пісню на Євробачення 2024, висловився щодо хейту в бік його композиції для пісенного конкурсу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Після представлення всіма артистами композицій для участі у національному відборі на Євробачення 2024 від України, користувачі почали жваво обговорювати кожен трек. Під роздачу потрапила і композиція Ярослава "La La La".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Деяким фоловерам його трек справді сподобався, адже він має чудову ритміку та веселий вайб. Іншим користувачам пісня  не зайшла. Юзери відзначили, що вона може бути популярною лише в Україні, а на Євробачення слід повести іншу пісню. Зокрема, користувачі писали:

  • Для українського радіо. Але не формат "Євробачення", а ми маємо думати, як будемо виглядати там. Забирайте в свій плей-лист, але голосуйте свідомо", "Для мене представник України на "Євробаченні" має, крім своєї основної ролі, бути амбасадором української культури у Європі. Ця ж пісня розрахована на внутрішнього споживача", "Хіт в межах кордонів України, розрахована на українську аудиторію.

"Радий, коли люди пишуть конструктивну критику": YAKTAK реагує на закиди фоловерів щодо його треку на Євробачення 2024 - фото №1

На все це Ярослав відповів доволі конкретно. В ексклюзивному коментарі виданню Апостроф він заявив:

Дуже багато різних коментарів, різних думок. І це нормально. Радий, коли люди пишуть конструктивну критику, це цікаво читати. Для мене формат "Євробачення" - це трек, який запам'ятовується, і я постарався зробити круту, запальну пісню, яку буде наспівувати вся Україна, а потім і Європа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як медіаексперт Путінцев зробив свій прогноз щодо переможця нацвідбору на Євробачення 2024. Чоловік відзначив три треки.