Українці зможуть обрати членів журі на національний відбір Євробачення 2024 у додатку Дія

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого Україна визначиться зі своїм представником на Євробаченні 2024. Саме в цей суботній вечір відбудеться фінал національного відбору на пісенний конкурс. До речі, артисти вже представили свої композиції для відбору. Тепер незакінченою справою лишилося обрати членів журі, які будуть визначати, хто представить Україну на цьогорічному Євробаченні.

У зв'язку з цим, у державному додатку Дія вже розпочалося опитування щодо майбутніх членів журі відбору. Цікаво, що українцям пропонують дев'ять кандидатур, із яких буде обрано три. Отож, на потенційне місце суддівських крісел претендують: піар-фахівець Олександр Варениця, артист Андрій Данилко, виконавиця Джамала, хореографиня Олена Коляденко, співачка Катерина Павленко виконавець Сергій Танчинець, музичний продюсер Євген Тріполов, композитор Євген Хмара та ведучий Павло Шилько.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що голосування буде тривати впродовж наступного тижня, а саме до 22 січня 22:00. Вже можна підвести перші результати. Відтак, поки що у трійці знаходиться Катерина Павленко, Джамала та Андрій Данилко.

Отож для того, щоб проголосувати за свого фаворита потрібно зайти в "Дію", натиснути "Послуги", потім натиснути "Опитування". Далі обрати персону, яку ви хочете бачити 3 лютого у кріслі члена журі та віддати йому чи їй свій голос.

Українці зможуть обрати членів журі на національний відбір Євробачення 2024 у додатку Дія - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як   букмекери оцінили шанси України на перемогу на Євробаченні 2024. Фахівці віддають нашій країні 2 місце.