"Якщо зі мною щось буде, будь ласка, не залиш її": Могилевська згадала, як її батько доручив Юрію Рибчинському піклуватися про неї (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка Наталія Могилевська, яка вийшла заміж під час війни, зізналася, що знаменитий вітчизняний поет  Юрій Рибчинський для неї є творчим батьком. Метр часто дає поради Могилевській.

Про свою духовну близькість з Рибчинським 48-річна артистка розповіла в інтерв'ю відомому журналісту Дмитрові Гордону. Селебритіс максимально тепло відгукується про Юрія Євгенійовича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, артистка згадала і свого біологічного батька, який помер коли їй було лише 19. Наталія згадала про містичне відчуття, яке переслідувало її в день кончини рідної людини.

Він потрапив раптово в аварію автомобільну. І так ще було дивно... Він прийшов до мене о 23.00. Такого не бувало: у нашій сім’ї не прийнято було приходити без дзвінка попереднього. І він за день до смерті прийшов. Для нього це дуже пізно, тому що, як я вже сказала, він дуже рано вставав. Він прийшов якось навчити мене грати у преферанс. Це, знаєш, як признання, що ти вже доросла. Ми поговорили з ним. Він поїхав. І о 4.00 мені зателефонувала сестра. І я не знаю чому, але я її спитала: "Що, тато помер?" Я не знаю, звідки я це знала. Бувають інколи такі моменти в житті, коли якась відбувається містика. Я просто знала, що це сталося. І все. Я скажу, що тільки зараз я зрозуміла, що я не простила йому, що він так раптово пішов,

– говорить Могилевська.

Знаменитість каже, що її тато встиг побачити її популярною артисткою, яку знають і люблять у всій країні. Наталія також згадала, як батько познайомився з Юрієм Рибчинським.

Йому сподобалося, коли я перемогла на "Слов'янському базарі". Він це ще побачив. Він познайомився з Юрою Рибчинським. І, ти знаєш, була навіть така ситуація... Чому я кажу, що Рибчинський для мене став другим татом? Тому що мій тато буквально за місяць до того, як це сталося, підійшов до Рибчинського і каже: "Якщо зі мною щось буде, будь ласка, не залиш її,

– поділилася артистка з Гордоном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська зізналася, що стала щасливою мамою двох доньок. Про кардинальні зміни у своєму житті артистка мовчала 2 роки.