Могилевська вперше показала свого чоловіка та розповіла, коли саме стала мамою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита 48-річна українська співачка Наталія Могилевська, яка зізналася в ефірі новорічного "Вечірнього кварталу" про те, що в неї є дві доньки , розповіла, коли саме стала мамою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Своє перше ексклюзивне інтерв'ю, після того, як громадськість дізналася про те, що вона виховує двох доньок Могилевська дала виданню ТСН . Зокрема, у розмові з журналісткою вона зізналася, що це важливе рішення прийняла на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також артистка каже, що діти були дуже травмовані та занепокоєні. Жінка зауважує, що старша донька кілька разів рятувала життя молодшій.

Щодо своїх стосунків із новим обранцем, то вона не поспішає показувати його обличчя та відкривати більше подробиць про кохану людину. Відомо, що чоловіка Могилевської звати Валентин.

Могилевська вперше показала свого чоловіка та розповіла, коли саме стала мамою (ВІДЕО) - фото №1
Наталя Могилевська та її чоловік Валентин. Скрін із відео ТСН

Наталія лише зауважила, що він єдиний, хто об'їздив у цей важкий період з нею чи не всю країну.  Виконавиця говорить, що деякі члени її команди відмовлялися їхати у ті чи інші місця, але її чоловік був завжди поруч і підтримував у найтяжчі хвилини. І от саме тоді, коли країна потерпала у горі, вони прийняли доленосне рішення  у своєму житті та впустили у свої серця двох прекрасних донечок.

Що ж до того, чому вона досі не показує обличчя своїх доньок, то Могилевська говорить, що не хоче ще більше травмувати їх. Співачка відзначила, що в школі, де навчається старша донька та в дитсадку, який відвідує молодша,  не знають хто мама цих дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська зачарувала новим святковим треком "Давай зустрінемо Різдво вдома". Зірка розповіла, чим особлива ця її композиція і чому вона така актуальна, навіть якщо не дивитися на календар.