Після "голої вечірки" Діма Білан раптово прибув на окупований Донбас з "гуманітарною місією" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярний російський співак, від якого свого часу фанатіли і чимало українців - Діма Білан напередодні "засвітився" на окупованому Донбасі. Що він там забув і чим вихвалявся - розповідаємо у цьому матеріалі.

Варто нагадати, що Білан - пропутінський артист, який підтримує кривавий режим Кремля. І цим своїм вчинком він тільки підтвердив свій статус. Є імовірність, що саме зараз "посвітитися" на окупованих територіях України Діма Білан вирішив після "голої вечірки" Івлєєвої, за яку росіянці досі отримують на горіхи, і завдяки якій їх один за одним "скасовують" по всій рф-ії.

Після "голої вечірки" Діма Білан раптово прибув на окупований Донбас з "гуманітарною місією" (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють російські інформресурси, Білан приїхав до так званої "ДНР", щоб підтримати окупантів. Він демонстративно відвідав дитячу лікарню та прихисток для тварин й навіть привіз гуманітарну допомогу у вигляді кондиціонерів для місцевої лікарні.

Після "голої вечірки" Діма Білан раптово прибув на окупований Донбас з "гуманітарною місією" (ФОТО) - фото №2
Після "голої вечірки" Діма Білан раптово прибув на окупований Донбас з "гуманітарною місією" (ФОТО) - фото №3

Також російський співак дав грошей на притулок для тварин. Йдеться начебто про 3 млн рублів. А ще путінський прихвостень забрав з притулку кота, якого назвав "Шахтер".

Після "голої вечірки" Діма Білан раптово прибув на окупований Донбас з "гуманітарною місією" (ФОТО) - фото №4
Той самий кіт Шахтер і Діма Білан на окупованих територіях України
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що знаменитий луганський панк-рокер воює на боці окупанта. Його помітили завдяки ролику, знятому ще в 2022 році, й викладеному нещодавно в Мережу.