Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила, що хоче мирно домовитися з екскоханим про поділ спільного будинку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ще в кінці 2022 року епатажний шоумен та телеведучий Володимир Остапчук розлучився з юристкою Христиною Горняк. Однак пара донині не може уладнати свої відносини в юридичній площині. Іншими словами, Володимир та Христина не можуть поділити спільний будинок у Золоче Прованс.

Суть питання полягає втому, що нерухомість була збудована під час законного шлюбу Володимира та Христини. Відтак, після розриву стосунків на офіційному рівні, майно варто було би поділити навпіл. Проте, Горняк говорить, що Володимир не хоче йти на жодні поступки з цього питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Солі на рану додає те, що Остапчук постійно навідується до двоповерхового маєтку зі своєю нинішньою обраницею Катериною Полтавською. Разом зі своєю пасією чоловік планує, як буде добудовувати оселю. Щодо запитань від фоловерів про право Христини на будинок, то Остапчук реагує своїм мовчанням.

Що ж до Горняк, то вона не стала відмовчуватися і знову відзначилася черговою заявою у себе в Instagram Stories. Жінка написала:

Поки ніяких змін на цю тему. Час покаже, що буде і як. Все ще чекаю на діалог з колишнім чоловіком. Дуже не хочеться війни і “дєльожки” через суд. Та бачу, що просто не буде з цим питанням.

Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила, що хоче мирно домовитися з екскоханим про поділ спільного будинку - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Остапчука зізналася, чи шкодує про шлюб із ним. Христина Горняк вважає цей шлюб гарним досвідом.