Колишня Остапчука зізналася, чи шкодує про шлюб із ним

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина Володимира Остапчука заговорила про минулі стосунки та зізналася, чи жалкує про шлюб з популярним ведучим. Що про це думає Христина Горняк – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Хай би там як блогера не намагалася залучити власну аудиторію до обговорення інших тем, більшість її підписників більше за все цікавляться питаннями про Остапчука. Сам ведучий вже давно одружений на молодій інфлюенсерці, та й Христина мала стосунки після розриву з чоловіком. Проте в її дірект продовжують надходити питання про ексчоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В сторіс інфлюенсерка зазначила, що не жалкує про свої колишні стосунки. І хоча їх шлюб виявився невдалим, сама Христина вважає його гарним досвідом.

Якщо відмотати час назад – я нічого б не міняла. Моє життя, мій досвід! Багато за що є дякувати, але багато чого не хочеться в своєму особистому житті і порушує мої цінності і кордони!

– розповіла Христина Горняк.

За словами дівчини, вона, як і усі, переживала важкі розриви з коханими. Проте Христина підкреслює, що як би важко їй не було в моменті, головне – відчувати гармонію з самою собою. Разом із тим вона вірить, що у майбутньому знайде справжнє кохання та створить родину.

Дівчатка, дивіться. Я дівчина, як ви… Можливо сильніша трішки за когось, можливо, слабкіша, але я переживаю всі моменти теж… І біль, і відчай, і сльози бувають. Головне це те, що в кінцевому результаті я ок. Мій шлях, мій вибір себе! І я скажу так, що я завжди оберу себе! І своє стабільне психологічне здоров'я,

– підкреслила колишня дружина Остапчука.

Колишня Остапчука зізналася, чи шкодує про стосунки з ним - фото №1
Фото: instagram.com/kristygor
Колишня Остапчука зізналася, чи шкодує про стосунки з ним - фото №2
Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше колишня Остапчука  виконала палкий танець  на честь свого дня народження. Підписники мікроблогу Христини також не залишилися осторонь й залишили багато теплих слів та привітань з її новим роком життя.