Відпочинок на Балі не задався: Мішина впала з мопеда і показала дуже неприємні наслідки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська акторка Ксенія Мішина після  відпочинку у Таїланді  відправилася разом з сином ще на Балі, аби зустрітися там з подругою. Однак і без неприємних пригод не обійшлося. Що саме сталося з зіркою серіалу "Кріпосна" – усі подробиці в нашому матеріалі.

На Балі Ксенія Мішина відпочиває разом з сином та подругою, комедійною акторкою Катею Олос. А в один з днів дівчатам вдалося опанувати двоколісний транспорт, аби дістатися на ньому на церемонію очищення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відпочинок на Балі не задався: Мішина впала з мопеда і показала дуже неприємні наслідки (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Спершу у себе в Stories Мішина показувала, що їй було достатньо боязно сідати за кермо мопеда, але з часом стало зрозуміло, що акторка звикла до такого типу транспорту і досить впевнено почала себе почувати. І все ж, розслаблятися було зарано, адже згодом стало відомо, що акторки впали з мопеда. Як результат – у Ксенії постраждав лікоть на лівій руці, у Катерини – подряпина на лівому коліні та одразу на двох руках.

Летіли з байка тихо, але кожний думав про своє. Катя Олос: "Ксю без шолома, їй п...зда". Я: "Я так і знала! Й...бані байки". Вибачайте за мати, але це життя,

– написала Ксенія Мішина.

Відпочинок на Балі не задався: Мішина впала з мопеда і показала дуже неприємні наслідки (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/misha.k.ua/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина зустріла у Тайланді росіянців і  залишилась під враженням  від їхнього спілкування. Артистка зізналася, що аж заклякла.